Middagsfrid recension

Få 30% rabatt på dina tre första matkassar! Koden: SOMMARMAT

Enkla, goda och klimatsmarta middagar anpassade efter säsong!

9.9

Middagsfrid var först ut i världen med att introducera hemleverans av matkassar vilket var ett lyckat koncept. Med färdiga matkassar sparar du tid och pengar eftersom alla recept är noggrant planerade på ett sätt som gör att matsvinnet minskar. Du startar enkelt ett abonnemang vid din första beställning och styr själv när du vill ha dina leveranser. Abonnemanget är helt utan bindningstid så du kan pausa eller avsluta prenumerationen när du vill. Middagsfrid matkasse är omtyckt av många och har vunnit flera priser, bland annat för bästa matkasse. Väl värda att prova!

Läs mer om vilka kassar du kan välja mellan och prova den kasse som passar dig bäst. Som ny kund hos Middagsfrid får du rabatt på din första kasse.

Så fungerar Middagsfrid Matkasse

Middagsfrid erbjuder ett enkelt abonnemang helt utan bindningstid. Du beställer din första kasse här och startar då din prenumeration. På Mina sidor kan du sen göra ändringar i dina leveranser och även byta mellan olika kassar för att du ska hitta den kasse som passar dig bäst. 

Middagsfrid levererar matkassar flera dagar i veckan till över 300 orter i Sverige. Du kan se här om de levererar till ditt område. När du har blivit kund och gjort din första beställning bestämmer du själv med vilket intervall du vill ha leveranser, är det någon eller några veckor du är på semester och inte vill ha någon leverans är det bara att anmäla ett uppehåll. Skulle du inte vara hemma vid en leverans kontaktar chauffören dig och lämnar kassen utanför din dörr.

Middagsfrid Recept

Slipp frågan ”vad ska vi äta till middag idag?”. Med en färdig matkasse från Middagsfrid är recepten för hela veckan redan planerade och inhandlade. Alla recept är utformade för att de ska vara lättlagade och innehålla all viktig näring du behöver. De är dessutom goda och varierade för att alla ska kunna hitta något de gillar. En vision Middagsfrid har med sin matkasse är att fler ska äta ekologisk, näringsrik och hemlagad mat. Därför innehåller matkassarna fräscha råvaror som är planerade för att minska matsvinnet och bidra till en sundare och mer hållbar värld.

Middagsfrid Omdöme

Middagsfrid, som var först ut i världen med att leverera färdiga matkassar, har flera gånger vunnit priser för att erbjuda den bästa matkassen. Detta är inte så konstigt eftersom många av de som har provat Middagsfrid också tycker att detta är en av de bästa kassarna. Bra leveranser, fräscha råvaror och inspirerande recept är några av anledningarna till det goda betyget. Som ny kund får du rabatt på din första kasse. Prova på din kasse från Middagsfrid och upplev en smidigare vardag.