Matkomfort recension

Matkomfort är matkassen för dig som inte vill ha några tillsatser utan bara god och vällagad mat. Alla såser, fonder och smaktillsatser görs helt från grunden av erfarna kockar. Du startar enkelt en prenumeration när du beställer din första kasse och bestämmer själv hur ofta du ska få din leverans. Det är ingen bindningstid så du kan pausa ditt abonnemang när du vill. För att du ska hitta den meny från Matkomfort som passar dig bäst finns det flera olika kassar att välja mellan, alla med fräscha råvaror och noga planerade recept för att få ner matsvinnet.

Hitta den kasse som passar dig och testa Matkomfort idag – kompletta måltider lagade från grunden!

Så fungerar Matkomfort

Matkomfort levererar mat av högsta kvalitet lagat med de bästa råvarorna. Kockarna hos Matkomfort planerar och förbereder alla recept i restaurangköket vilka sen levereras direkt hem till din dörr. Allt du behöver göra när leveransen dyker upp är att laga till det sista och servera. När du beställer din kasse första gången startas automatiskt en prenumeration med leverans varje vecka. Vill du ändra till leverans varannan vecka eller pausa din tjänst gör du det på Mina sidor hos Matkomfort. Där kan du även avsluta din prenumeration som inte har någon bindningstid.

Matkassarna levereras till hela Storstockholm med omnejd en dag i veckan. Du följer din leverans på Mina sidor för att se exakt när den kommer fram.

Matkomfort Recept

Hos Matkomfort lagas nästan allt från grunden. Såser, fonder och smaksättare görs av erfarna kockar i ett restaurangkök, du får därmed bra mat utan tillsatser. Alla råvaror är noga utvalda och anpassade för att få ner matsvinnet till noll. Tack vare att kockarna gör alla förberedelser blir tiden för dig i köket minimal och du behöver oftast inte lägga mer än en kvart på att tillaga maten. Matkomforts meny har något för alla smaker och det finns flera olika kassar att välja mellan för att du ska hitta snabb och lättlagad matglädje i vardagen.

Matkomfort Omdöme

Henrik Isaksson, som grundade Matkomfort, har tidigare jobbat på Gondolen i Stockholm och har som mål att alla familjer ska kunna äta nyttig, god och vällagad mat. Med en matkasse från Matkomfort är detta möjligt. Många som har testat Matkomfort är mycket nöjda med både mat, råvaror och kundservice. Kassarna passar barnfamiljer där man vill vara säker på att barnen får i sig rätt mat likaså passar maten även vuxna som vill få tid över till annat än matlagning. Testa Matkomfort och häpnas över de goda såserna!