Linas Matkasse Recension

20% rabatt på dina 2 första matkassar!

Varierande och goda matkassar med möjlighet att skräddarsy din egen veckomeny.

8.1

Carolina Gebäck hade visionen att hjälpa människor till en enklare vardag med bättre mat och detta blev starten på Linas Matkasse som idag är en av de största aktörerna i branschen med en stor räckvidd i hela Sverige. Det finns ett stort utbud av olika matkassar att välja mellan med recept som är enkla att tillaga och faller hela familjen i smaken. Alla matkassar finns till prova på-pris och har gratis hemkörning. Det är ingen bindningstid så du kan alltid säga upp din prenumeration om du mot förmodan inte skulle vara nöjd.

Läs mer om kassarna i tabellen ovan och beställ genom att klicka dig vidare på respektive kasse.

Så fungerar Linas Matkasse

Du beställer snabbt och enkelt kassen som passar din familj bäst via tabellen. Matkassen levereras sen hem till dig med recept och råvaror. Efter du har gjort din första beställningen startas en prenumeration som innebär att matkassarna levereras löpande – det är dock ingen bindningstid så du kan pausa eller avsluta prenumerationen när du vill, men även byta mellan de olika kassarna. 

Linas Matkasse har leveranser flera dagar i veckan och är den matkasse som levererar till flest orter i Sverige, över 600 stycken. Du väljer själv när du vill ha leveransen och hur ofta. Skulle du inte vara hemma när de kommer kontaktar chauffören dig och lämnar matkassen vid dörren. Fyll i ditt postnummer här(länk) för att se om Linas Matkasse levererar till ditt område.

Linas Matkasse Recept

Det finns ett stort utbud av olika matkassar med goda och lättlagade recept att välja mellan. Välj till exempel mellan kassar som är lite extra anpassade för barnen eller en kasse för den som äter vegetariskt. Alla recept är näringsrika och lättlagade för att du ska vara säker på att du får en hälsosam vardag med tid över till annat. Linas tänker på klimatet och jobbar hårt för ett minskat matsvinn med recept som är noga planerade. Dessutom är nästan allt kött och kyckling är från svenska gårdar.

Linas Matkasse Omdöme

Linas Matkasse har flera gånger blivit utnämnd till Sveriges bästa matkasse. De har sedan starten 2008 levererat över 100 miljoner matkassar, och över 88 % av de som har provat på har valt att stanna kvar som kunder vilket är ett gott betyg. En vanlig recension om Linas Matkasse brukar vara att recepten är lätta att tillaga och uppskattas av både barn och vuxna. Beställ din matkasse här(länk) och prova på en smidigare vardag.