ICA Matkasse recension

Sveriges bästa stormarknad

Nya abonnemangskunder får första kassen till rabatterat pris!

Handla matvaror bekvämt från din dator eller telefon hos din favorit butik.

6.3

ICA har matkassar för alla familjer. Det serveras näringsrika recept som är provlagade av ICAs egna kockar för att säkerställa en hög kvalitet. Alla kassar är noga planerade för att alla råvaror ska kunna användas, på så sätt minskar matsvinnet vilket är ett av ICAs stora mål. Du väljer själv om du vill starta ett abonnemang eller göra ett engångsköp likaså om du vill hämta kassen i butik eller få den hemlevererad. Du kan dessutom lägga till andra varor från deras butik i din beställning. Är du ny kund finns det rabatterat prova på-pris på första kassen. Du får dessutom ICA poäng på alla kassar du köper.

Utbudet av olika kassar kan du se i tabellen ovanför. Läs mer och beställ enkelt genom att klicka på respektive kasse.

Så fungerar ICA Matkasse

ICA har en matkasse för varje behov. Du kan enkelt växla mellan olika kassar för att hitta just den kasse som passar till din familj. Skriv in ditt postnummer här och välj sedan om du vill hämta i butik eller få kassen hemlevererad till dörren. Gör ett engångsköp eller teckna ett abonnemang där du själv kan anpassa vilka veckor du vill ha leverans. När du har ett abonnemang hanterar du enkelt detta genom att logga in på Mitt ICA där du kan byta kasse och leverans, antingen tillfälligt eller permanent. Det är ingen bindningstid så du kan säga upp ditt abonnemang när du vill. 

Flera av butikerna såsom ICA Nära, ICA supermarket och ICA Maxi erbjuder matkassar vilket ger en stor täckning i hela Sverige. Bra att tänka på är att då varje ICA-butik ägs av enskilda handlare kan priser och leveransvillkor skilja något mellan de olika butikerna. För att se vilka priser och leveransvillkor som gäller i ditt område följer du denna länk.

ICA Matkasse Recept

ICA har flera olika matkassar att välja bland som alla innehåller näringsrika och goda recept där mängden produkter är anpassade till att alla råvaror ska användas. Detta leder till ett minskat matsvinn vilket är ett av de ledande målen för ICA. Alla recept är näringsberäknade efter de svenska näringsrekommendationerna och tar i snitt 30 minuter att laga. Allt för att du ska få en sund och balanserad vardag.

ICA Matkasse Omdöme

ICA är en välkänd aktör inom matbranschen och har som sitt ständiga mål att förenkla din vardag. Som ett steg mot det här målet började de 2011 med matkassar där alla recept håller högsta kvalitet och provlagas av egna kockar Dessutom testas måltiderna av minst fem personer för att säkerställa det bästa resultatet. Det är många som är nöjda med ICAs Matkasse, framförallt tack vare de varierade recepten som ofta har en extra tanke på barnen. Prova på ICAs matkasse till ett rabatterat nykundspris!