HelloFresh matkasse recension

Upp till 1 357 kr på 5 kassar

Spara Upp till 1 357 kr på 5 kassar

Kickstarta hösten enklare, snabbare och godare!

6.7

HelloFresh är den globala matkasse-leverantören som nu har kommit till Sverige. Med ett flexibelt tänk får du möjlighet att själv komponera ihop din veckomeny där du väljer mellan 10 olika recept. När du blir kund startas en prenumeration och du behöver inte längre tänka på att du måste till affären och handla mat för hela veckan. Det enda du behöver göra är att välja ut vilka spännande recept du vill ha, tillaga maten och servera en fantastisk måltid. HelloFresh matkassar har alltid fräscha högklassiga råvaror.

Hitta matkassen som passar din familj bäst. När du beställer första gången får du rabatt både på den leveransen och nästa.

Så fungerar HelloFresh 

HelloFresh Sverige är den flexibla matkassetjänsten. Istället för att du väljer en specifik kasse med förbestämda recept får du välja mellan 10 olika recept varje vecka och komponera ihop din egen meny. Du beställer här och startar då en prenumeration – naturligtvis utan bindningstid. Du kan själv välja när du vill ha dina leveranser, så om du ska på semester är det bara att pausa ditt konto.

HelloFresh levererar matkassar till södra och mellersta Sverige. Ange ditt postnummer när du beställer din kasse från HelloFresh för att säkerställa att de levererar till ditt område. För att du ska kunna hitta en dag som passar dig har HelloFresh leveranser flera dagar i veckan. Skulle du inte vara hemma när leveransen kommer bestämmer du själv vilka instruktioner det är som gäller.  

HelloFresh Recept

Flexibilitet är ett viktigt ledord för HelloFresh. Varje vecka finns det 10 nya recept du kan välja mellan för att skapa din egen matsedel. Håll dig till säkra klassiska kort eller kanske prova nya spännande internationella smaker. En stor fördel med detta koncept är att du inte riskerar att få hem recept som du inte tycker om och därmed inte kommer att laga. Måltiderna tar mellan 15-45 minuter att tillaga och du får alltid fräscha ingredienser. HelloFresh vet att planering är A och O, därför är recepten skapade så att alla råvaror ska användas vilket leder till ett minskat matsvinn. 

HelloFresh Omdöme

HelloFresh är en global kedja som funnits sedan 2011 och är verksam i flera länder. Det som är spännande med denna matkassetjänst är att du själv väljer ut din veckomeny. För att få fram goda och näringsrika recept samarbetar de bland annat med välkända kockar som exempelvis Jamie Oliver. De flesta som har provat på HelloFresh är mycket nöjda, framförallt tack vare variationen av recept och konceptets enkelhet. Prova din matkasse från HelloFresh och få rabatt på dina två första leveranser!