Gastrofy recension

Gastrofy är en annorlunda typ av matkasse som ger dig som kund nästan oändliga möjligheter att skräddarsy din egen matkasse. Här är det inte samma kasse till alla som gäller, utan ledordet här är flexibilitet – du kan välja mellan ett tusental olika populära rätter i olika kategorier, men också plocka bort enstaka varor i recepten, byta ut protein i en viss rätt eller enkelt anpassa dem för olika dieter och allergier.

Gastrofy recension

Rent praktiskt innebär det att olika smaker i familjen kan lösas i samma kasse, och om någon i hushållet följer en diet, är allergisk eller är kinkig med maten så är inte det ett hinder – tvärtom, det är då fördelarna med Gastrofy verkligen kommer till sin rätt. 

Visst tar det lite längre tid första gångerna än att passivt prenumerera på en kasse, men eftersom tjänsten blir smartare och menyförslagen bättre ju fler gånger man handlar och tjänsten även gör att man kan spara favoriträtter och enkelt få hem dem igen, så blir Gastrofy efter hand marknadens absolut mest pricksäkra och personliga matkasse utan större ansträngning.

För den som vill ha lite hjälp på vägen för att botanisera bland alla möjliga rätter kan vända sig till en smart menyplanerare som hjälper till att ta fram menyförslag utifrån allehanda möjliga inställningar. Men för den som vill ha ännu mer hjälp eller föredrar en helt igenom personlig upplevelse så erbjuder Gastrofy också möjligheten att kontakta deras matkreatörer direkt och få deras hjälp att sätta ihop ett förslag på en meny utifrån kundens preferenser.

Stort plus för det enorma utbudet av rätter och den smarta funktionen som låter dig välja mellan att få hem varorna till lägsta pris, göra allt ekologiskt eller välja förpackningar som minskar matsvinnet.

Värt att nämna är även möjligheten att få hem allehanda extravaror ur Coops sortiment i samma leverans som maten du beställt. Så att få med frukostmat eller toapapper hem är inga problem.

Gastrofy har ingen prenumeration eller bindningstid uatn du lägger bara en order när du själv vill. Det om något understryker flexibiliteten i Gastrofys tjänst.