Ecoviva Matkasse recension

Ecoviva är matkassen för dig som vill vara med och bidra till en bättre värld genom att äta mer ekologiskt. Nästan alla råvaror är ekologiskt producerade och leveranserna är klimatkompenserade. Ecoviva har ett stort utbud av kassar varav många har ett fokus på vegetarisk mat. Recepten är goda och näringsrika med varierande menyer varje vecka. Med en prenumeration hos Ecoviva, som är helt utan bindningstid, styr du själv hur ofta och när du vill ha dina leveranser. Matkassen kommer direkt hem till din dörr och du behöver inte längre stressa över att du måste åka och storhandla.

Läs mer om respektive matkasse och beställ den som passar din familj bäst – Ekologiskt, klimatsmart och hälsosamt!

Så fungerar Ecoviva Matkasse

Beställ din Ecoviva matkasse här och slipp den stressiga vardagen där du måste planera och handla alla veckans middagar. När du beställer din första kasse startas ett abonnemang helt utan bindningstid. Du kan med andra ord pausa eller avsluta ditt abonnemang när du vill.

Ecovivas Matkasse finns på flera orter i Sverige och har klimatkompenserade leveranser flera dagar i veckan. Du bestämmer själv om du vill ha leveranser direkt hem till din dörr varje eller varannan vecka. Är du inte hemma när varorna ska levereras meddelar chauffören dig och lämnar matkassen utanför dörren.

Ecoviva Recept

Ecoviva har ett stort utbud av kassar med mestadels ekologiska råvaror. Recepten är balanserade och strävar alltid efter att du ska få en näringsrik och god middag på bordet. Förhöj din livskvalitet genom att få en spännande och varierande meny varje vecka som dessutom ger dig tid över till att göra annat du tycker om. Oavsett om du är vegetarian eller vill ha en matkasse som passar till barnen hittar du din meny på Ecoviva. Tack vare att alla recept är noggrant planerade och endast innehåller råvaror som du faktiskt kommer att använda minskar matsvinnet vilket både är bra för miljön och gör att du sparar pengar.

Ecoviva Omdöme

Flera gånger har Ecoviva vunnit priser för bästa ekologiska matkassen. Detta tack vare högklassiga råvaror, bra leveranser och varierande recept. Många som har provat Ecoviva är mycket nöjda och tycker det är en prisvärd matkasse med miljö i fokus. Måltiderna är fräscha och rikligt tilltagna så att det blir mat över till matlådan. Var klimatsmart och prova en av Ecovivas ekologiska matkassar!