Coop Matkasse recension


Coop har flera olika matkassar med varierade och lättlagade recept som alla är provlagade i Coops egna kök för att säkerställa en hög kvalitet. Köper du en matkasse från Coop kan du vara säker på att du alltid får gott om fräscha råvaror och rikligt med mat. Ett stort plus är att de satsar på svenska och ekologiska råvaror i sina matkassar, till exempel är köttet och kycklingen alltid från Sverige. 

Du beställer enkelt den matkasse som passar dig bäst och kan sedan välja om du vill hämta kassen själv i din närmaste butik eller få den hemkörd till din dörr. Du får dessutom medlemspoäng på alla matkassar du köper vilket ger dig trevliga rabatter och erbjudanden!

Så fungerar Coop Matkasse

Du beställer din Coop matkasse online, bestämmer leveranstid och väljer sedan om du vill hämta den själv i butik eller få den hemlevererad. Utöver en färdig matkasse kan du lägga till varor från deras ordinarie butikssortiment som du får med i samma leverans. Detta är en smidig lösning när du vill slippa att gå till affären. Vill du få tid över till annat och inte riskera att glömma storhandlingen kan du teckna ett abonnemang som du själv styr via Mina sidor på Coop. Välj hur ofta du vill ha leverans och byt enkelt mellan de olika matkassarna när du vill prova något nytt. Du kan även pausa dina leveranser om du till exempel ska på semester och kan avsluta ditt abonnemang när du vill – det är ingen bindningstid.

Coops matkassar finns för upphämtning i alla Coop butiker. Vill du inte hämta själv går det att få hemleverans till flera orter i Sverige. Skriv in ditt postnummer här för att se om du har möjlighet att få kassen levererad hem till dig.

Coop Matkasse Recept

Hos Coop finns det flera olika spännande matkassar att välja mellan. Vill du ha en kasse med mestadels ekologiska råvaror eller varför inte en kasse med recept som har fokus på hälsa och välmående? Alla recept är goda och lättlagade, de innehåller dessutom alltid svenskt kött och kyckling. Genom att Coop noggrant planerar alla recept och provlagar dem i deras egna provkök kan du vara säker på att alla menyer håller en hög kvalitet och att du endast får hem råvaror som du faktiskt kommer att använda. Detta bidrar till ett minskat matsvinn och du sparar pengar när allt används. 

Coop Matkasse Omdöme

Coop är en välkänd matvarukedja i Sverige som har funnits länge. Sett i mängd har Coop kanske inte det största utbudet av matkassar att välja bland, istället fokuserar de på att erbjuda ett urval av matkassar med hög kvalitet — vilket är något som fått positiv respons. Alla matkassar innehåller fräscha råvaror och mycket mat som gör att det finns goda möjligheter att få över till lunchlådan. Kassarna har ett bra pris och du kan samla medlemspoäng på varje köp vilket ger dig rabatter och extrapriser. Välj din favoritkasse och beställ den till ett prova på-pris idag!