City Gross matkasse recension

Vänligen fyll i rabattkoden i fältet "Meddelande till Familyfood" för att nyttja rabatten

9.4

City Gross har ett flertal olika kassar med inspirerande recept och fräscha råvaror. Matkassarna finns för både barnfamiljer, de som vill gå ner i vikt och även för den som vill äta lite billigare – alltid med svenskt kött som styckas i butik. Det är enkelt att beställa och du kan pausa, ändra leverans och byta kasse på Mina sidor när du vill. Dessutom kan du köpa till andra produkter från deras stormarknad som du också får med i din leverans. Välj mellan att hämta matkassen själv i din närmaste butik eller få den hemlevererad.

Här ovan ser du utbudet av olika matkassar från City Gross. Första matkassen du beställer får du till ett rabatterat prova på-pris. Tryck på respektive kasse för att läsa mer och för att hitta den matkasse som passar dig.

Så fungerar City Gross Matkasse

Välj vilken City Gross Matkasse du vill ha och beställ den i tabellen ovanför. När du betalar din första matkasse får du möjlighet att välja om du vill starta en prenumeration med leverans av kassar varje eller varannan vecka, och du kan även välja att bara göra ett engångsköp. Matkassen kommer sen färdig med fräscha råvaror och spännande recept till dig. Startar du en prenumeration kan du enkelt gå in och pausa, byta och avsluta denna på dina sidor hos City Gross. Det finns ingen bindningstid så om du inte skulle vara nöjd när du har provat din matkasse kan du avsluta prenumerationen när du vill. Du kan även lägga till varor från City Gross stormarknad i din leverans.

När du köper en matkasse från City Gross kan du välja mellan att få kassen levererad hem till dig eller hämta den själv i deras butik. För att se om du kan få hemleverans och var din närmsta butik finns klickar du här och skriver in ditt postnummer.

City Gross Matkasse Recept

City Gross har ett stort utbud av olika matkassar som hjälper dig att laga rolig, enkel och inspirerande mat. Visionen är att du ska få mer tid över till annat och inte behöva fundera på en meny till alla veckans dagar. Vardagen ska bli enklare och du ska kunna känna att du har fått en matglädje och vågar prova något nytt. Hos City Gross hittar du bland annat kassar som är snälla för plånboken, snälla för figuren och även snälla mot barnen. Räkna med en kasse fylld av de bästa råvarorna och svenskt butiksstyckat kött. 

City Gross Matkasse Omdöme

City Gross är ett välkänt märke som erbjudit svenska råvaror sedan år 1993 vilket de gör än idag. Det är något som också beröms i City Gross recensioner där många nämner just deras stora fokus på att alltid erbjuda svenskt kött och kyckling. Många anser att matkassarna har ett bra pris och alltid innehåller fräscha råvaror. Prova en matkasse från City Gross idag och få en inspirerande meny här!