Årstiderna Matkasse recension

Årstidernas Matkasse är matkassen för dig som vill värna om naturen. Årstiderna har som vision att vara förbindelsen mellan jordbruk och matlagning vilket de lyckas bra med genom sina fräscha ekologiska råvaror som bland annat odlas på deras egna gårdar. Matkassarna är alltid anpassade efter säsong för att undvika onödiga importer. Det finns flera spännande kassar med inspirerande och goda recept att välja mellan. Starta ett abonnemang eller gör ett engångsköp så levereras kassen direkt hem till din dörr.

Läs mer om respektive kasse med mat som är lika bra för dig som för naturen.

Så fungerar Årstiderna Matkasse

Hitta din favoritmatkasse från Årstiderna och fyll i ditt postnummer för att se om de levererar till ditt område. Du väljer sedan leveransdag och hur ofta du vill ha dina leveranser. Ett abonnemang utan bindningstid startas och du kan därefter enkelt styra dina kommande leveranser via ditt konto på Årstiderna. Vill du inte prenumerera på matkassar kan du kontakta kundtjänst och får då istället ett konto där du kan göra engångsbeställningar.

Leveransdagar varierar beroende på om du beställer färdiga matkassar eller varor från Årstidernas butik. Oavsett finns det flera dagar att välja mellan för att du ska få hem din mat till den kommande veckan. 

Årstiderna Matkasse Recept

Årstiderna har mängder med spännande och inspirerande recept för att du ska kunna prova på nya menyer. De uttrycker själva att vardagsmaten ska vara lätt och välsmakande gärna med några ovanliga och spännande råvaror för att testa något nytt. Den stora fördelen med Årstidernas Matkassar mot många andra leverantörer är att alla deras råvaror är ekologiska varav många odlas med kärlek på Årstidernas egna gårdar. Alla recept är planerade och anpassade efter det antalet personer du väljer vilket i sin tur minskar matsvinnet och bidrar till ett mer hållbart klimat.

Årstiderna Matkasse Omdöme

Ekologi, kreativitet, utveckling och kvalitet är några av värdeorden som Årstiderna jobbar efter. De började leverera grönsakslådor 1996 och har sedan dess utvecklat konceptet till att vara en förbindelse mellan jordbruk och matlagning. Allt för att du ska få en lättare vardag med sund, god och ekologisk mat. Ett av de vanligaste omdömena för Årstidernas Matkasse är att det är bra och varierande recept med fräscha grönsaker. De har även bra kundservice där du snabbt får svar på dina frågor. Om du värnar om naturen är Årstiderna matkassen du ska välja.